Jarig.

Het is vandaag mijn verjaardag. Dus tijd om na het enigszins zware bericht van gisteren. Vandaag wat luchtigs te schrijven. Dus daar gaan we dan…..

Mijn verjaardag, vieren we niet heel erg. Maar gaat natuurlijk nooit voorbij zonder een lekker taartje! Want daar houden wij ook erg van in ons huis.

Dus een jaartje ouder en een jaartje wijzer. Dat is wat ik vroeger altijd dacht, als je later groot bent dan weet je het allemaal! Nou niets is minder waar, en wat ben ik er blij om. Het idee niet meer te hoeven leren…. Iets wat ik zo graag doe. Maar dat heeft mij in al die jaren dan natuurlijk wel een ietsje wijzer gemaakt.

Dus vandaag, ben ik 38 jaar alweer. En blij met heel veel dingen in mijn leven. Met mijn gezin het aller blijst en mijn familie! Mijn grootste ervaringen van ware liefde en de grootste levenslessen. Wat ben ik dankbaar. Zij die gemaakt hebben wie ik nu ben. En zou niet anders willen, het hele pakketje van lief hebben, goed willen doen, goed willen zijn, erg gevoelig, malend hoofd, impulsief, enthousiast, bezorgd, onzeker, zeker, en zo kan ik nog wel even door gaan… allemaal ik. Op naar een nieuw jaartje groeien, leren, wijzer worden en genieten. Vooral genieten want wat vliegt de tijd.

Vandaag op mijn verjaardag, waarop je cadeautjes krijgt en wordt verwend. Mag ik ook zo graag anderen verwennen (ook nog zo’n eigenschap van mij) en daarom wil ik je laten ervaren waar ik zo van houd. Mijn rollers met oliën. Het begin van alles gifvrij maken. Alles vervangen voor een paar ingrediënten en de beste oliën.

Daarom geef ik op mijn instagram account (klik hier) een roller weg. Om zelf te proberen.  Volg mij op instagram, tag 3 vrienden en jij maakt kans op een heerlijke roller……

Of volg mij op facebook (klik hier), tag 3 vrienden  die misschien ook erg van oliën houden. Als je naam verschijnt bij mijn reacties, schrijf ik je naam op een papiertje en doe m in een mooie pot (hoe vaker je naam verschijnt hoe meer kans je maakt 😉

Woensdag avond maak ik de winnaar bekend, degene die mijn heerlijke roller mag gaan proberen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *